Cortinaplast könnyű kerítéslap

A műanyag kerítésalap konstrukciója célszerű, használata egyszerű és praktikus, köszönhetően annak, hogy az alap földalatti részét rögzítő bordával láttuk el, amely a terepen történő pontos és tartós rögzítést segíti elő. Az alap mindkét hosszanti oldalán elhelyezett borítószárnyak fű-és gyommentes felületet képeznek. Ennek köszönhetően bármely típusú fűnyíró használható a kerítéshez közel, így nem kell kézzel gyomlálni, vagy külön szegélynyíróval vágni a füvet.

A kerítéselemek alapját a Cortinaplast műanyag elem képezi. Ennek a földbe kerülő kerítésalapnak a másik része a föld felett van, ezért a talajból nem tud nedvesség felszívódni a kerítés elemekbe.

Az alapot fonott és minden típusú rudas kerítés építésénél is használni lehet, sőt a már meglévő, más típusú kerítés javítása, karbantartása esetén is felhasználható. A drótkerítésnek az alaphoz történő rögzítését a legjobb önmetsző csavarokkal megoldani, mellyel megakadályozható az alsó rész deformációja is.

Tudja-e, hogy mindenhol könnyen vághatja a füvet? Hála a CORTINAPLAST Könnyű kerítésalapnak a fűnyíróval egészen a kerítésig eljut, és ott is levághatja, ahol eddig nem tudta. Ezen felül a kerítés alatt semmilyen növény nem nő, illetve nem kúszik alá.