Cortinaplast műanyag lemezek

A sima lemezek főleg a mezőgazdaságban és az építőiparban használatosak, például, mint elválasztó falak, vagy az istállókban falburkolóként. Alkalmasak továbbá skateboardos akadályok építésére, padlóüregek átmeneti védelmére átépítés alatt és felhasználhatók sok hasonló esetben. Műanyag profilokkal való kombinációkban alkalmas a legkülönbözőbb célzatú építőanyagként is, például komposztálóként, nyúlketrecként stb., mivel az anyag a vizet nem szívja magába és nagyon könnyen tisztítható.

A mintás kerítéslemezek elsősorban az építőiparban zajvédő falak létesítésére, valamint ideiglenes zárt területek kialakítására alkalmasak. A műanyag lemezek másik oldalán félhornyok vannak, melynek köszönhetően ezek a kerítések tökéletesen zárnak és nem lehet átlátni rajtuk. A CORTINAPLAST műanyag lemezek használatának vitathatatlan előnye a gyors és egyszerű szerelés speciális eszközök nélkül.

Tudja-e, hogy a CORTINAPLAST műanyag lemezekkel sok mindent megvalósíthat? Építeni akar, és szüksége van ellenálló és karbantartást nem igénylő anyagra, amely könnyen megmunkálható? Felejtse el a fát, vagy a betont! A CORTINAPLAST műanyag lemezek jelentik az ideális megoldást.