Cortinaplast kerti ágyásszegély és járda

A CORTINAPLAST Kerti ágyásszegély és járda használata az ágyások közötti, kerti vagy üvegházon belüli kerti utak építésénél a legcélszerűbb.

Az így készült kerti utak nem igényelnek karbantartást, könnyen tisztíthatók, mindig gyommentesek, mert a járófelület műanyag lemezből van. Előny, hogy a magasított járdaszegély mindkét oldalon ágyásperemet alkot. A járda a teljes hossza mentén rögzítő bordákkal van ellátva, ezért stabil, a szokásos kertművelési technika mellett a károsodás veszélye nélkül terhelhető.

A CORTINAPLAST kerti ágyásszegély és járda lerakása nagyon egyszerű és fizikailag nem megterhelő. Az ágyás áthelyezésekor minden gond nélkül ki lehet emelni, és másutt fel lehet használni az egyes elemeket. Tekintettel a műanyag jó megmunkálhatóságára könnyen alakítható ki a kerti utak kereszteződése is.

A műanyag kerti ágyásszegély teljes mértékben helyettesíti a klasszikus betonszegélyeket, könnyebb és jól alakítható.

Tudja-e, hogy gyomlálásnál elfelejtheti a gumicsizmát? A CORTINAPLAST kerti ágyásszegélyen és járdán nem nő a gyom és eső után sem sározza magát össze. Máshogy akarja a járdát lerakni, átrendezni? Egyszerűen az elképzelései szerint átrakja a járdalapokat.