Cortinaplast műanyag profilok

A műanyag profilokat legeltetési területek, lóboxok, hízlaldák, kifutók és a legkülönbözőbb célú elkerítések, pergolák, ülőpadok, komposztálók, fáskamrák és hasonlók építésére is fel lehet használni. Ezen kívül zajvédő falak elemeiként, kőomlás elleni védelmi elemként és cölöpsáncokként is felhasználhatóak.

Használatosak továbbá a városszépítésben és a parképítésben is. A profilok kitűnő ellenálló képességűek az időjárási viszontagságokkal, nedvességgel, rothadással, penészekkel, gombákkal, élősködőkkel és a mindennapi vegyszerekkel szemben. Víztaszítók, könnyen tisztítható a felületük és hosszú időn keresztül nem igényelnek semmilyen karbantartást. Könnyen forgácsolhatók, fúrhatók, facsavarokkal csatlakoztathatók és a mindennapos fém, esetleg famegmunkáló gépeken alakíthatók.

Használatuk alkalmával be kell tartani a javasolt munkavégzési alapelveket. A profilok alapesetben barna színben kaphatók. A megrendelő kérésére az igényelt mennyiségtől függően (min. 5 t) biztosítható a szürke, téglavörös, piros, fekete esetleg zöld színben való gyártás is az árlistában feltüntetett felárral, a szállítási határidő ilyen esetekben meghaladhatja a 3 hónapot.