Cortinaplast műanyag szállító raklapok

A szállító raklapokat poliolefin tartalmú újra feldolgozott műanyag keverékből állítják elő magasnyomású és hőmérsékletű sajtolással. Ez az eljárás garantálja a minőséget, a szilárdságot és ez által a hosszan tartó használhatóságot. A gyakori használat ellenére sem annyira sérülékenyek, mint a fából készült raklapok, az élettartamuk lejárta után ismét teljes mértékben újra felhasználhatóak.

A raklapok nem veszik át a nedvességet, ellenállnak az időjárási viszontagságoknak, gombáknak, élősködőknek és a hétköznapi vegyszereknek. Felületük könnyen tisztítható, fertőtleníthető és nem igényelnek semmiféle karbantartást. Minthogy a raklapok, konstrukciójuknak köszönhetően egymásba rakhatók, a raktározásuknál akár 40%-os helymegtakarítás is elérhető.

Kétféle változatban kapható, sima vagy erősített peremmel, amely meggátolja az áruk raklapról történő lecsúszását.

Tudja-e, hogy a CORTINAPLAST műanyag szállító raklapokkal gyorsítja az áruszállítást és helyet takarít meg? A szokásos fa raklapokat bizonyos export és import rendszerekben karantén alá kell helyezni, hogy megakadályozzák a nemkívánatos rovarok és baktériumok be- és kivitelét. A CORTINAPLAST műanyag szállító raklapok ráadásul egymásba illeszthetők, amivel jelentős helyet takaríthatnak meg.