Cortinaplast műanyag kerítésprofilok

A műanyag kerítéselemeket vonzó kinézetű masszív profilokként hagyományos alakzatokban gyártják. Az anyagában való színezés ugyanúgy, mint a CORTINAPLAST alapanyag az időjárás viszontagságaival szemben ellenálló képességgel rendelkezik és ezért a profilok kinézete évek múltán sem változik. A profilok használata kerítésépítéseknél minden tekintetben nagyon előnyös. Nem korhad, nem korrodál, nem szívja magába a vizet, színtartó és ezért nem igényel semmilyen karbantartást, festést. A profil könnyen alakítható, fúrható fém, vagy famegmunkáló géppel és nem igényel a továbbiakban felületkezelést.

A kerítés szerelésénél nem rozsdásodó kötőelemek használatát javasoljuk. A kerítéselemeket alapesetben barna vagy téglavörös színben szállítjuk, azonban lehetőség van fekete, szürke és esetleg zöld színű termék megrendelésére is, de ebben az esetben felárat kell fizetni és a szállítási határidő meghaladhatja a 3 hónapot.

Tudja-e, hogy kidobhatja az ecsetet és a festéket? Akinek a kerítését időnként fel kell újítania, az igazat ad nekünk: nem megépíteni nehéz a kerítést, hanem karbantartani. A hosszadalmas és drága karbantartási munkákra nem lesz szükség a CORTINAPLAST műanyag kerítésprofilok alkalmazásával. Gratulálunk a CORTINAPLAST termék választásához, éppen most találta meg egyszer és mindenkorra, a kerítésre a gondozást, felújítást nem igénylő megoldást.